Over ons

WOFF systems ontwerpt en installeert sinds 2004 fraai gewelfde, stormvaste zeildoek overkappingen voor de particulier / horeca. Naast standaard overkappingen leveren wij ook maatontwerpen geheel conform de wensen van de individuele klant.

WOFF biedt de mogelijkheid om delen van het doek in en uitritsbaar the maken. Onze horeca clienten vergroten hiermee graag hun overkapping en verhuren deze tijdens evenementen.

WOFF’s duurzame en luxe zeiloverkappingen bieden u dagelijks een hoog comfort door bescherming tegen regen, zon, vuil en inkijk. Ze bieden rust, sfeer en koelte. Daarnaast kunnen ze tegen windsnelheden tot 9 Beaufort! Daarboven zorgen autoreleases ervoor dat bij hogere windsterktes de systeemgrenzen opgerekt worden. Door hun unieke design en hoogwaardige nautische materiaalgebruik geven de systemen van WOFF uw tuin of terras een zeer fraaie individuele uitstraling.

 

Onze 3 dimensionale overkappingen

Is een gewone terrasoverkapping niets voor u ? Kijk als impressie eens naar wat WOFF de afgelopen 14 jaar heeft gerealiseerd. Deze duurzame en luxe zeiloverkappingen bieden u comfort door bescherming tegen regen, zon, vuil en inkijk. Ze bieden rust, sfeer en koelte. Daarnaast kunnen ze tegen windsnelheden tot en met 8 Beaufort! Ze geven uw tuin of terras een zeer fraaie uitstraling vanwege het unieke design.

WOFF heeft duizenden ontwerpen gemaakt en honderden systemen opgeleverd met zeer uiteenlopende functies, van terrasoverkapping tot carport. U mag een zeer hoogwaardig kwaliteitsproduct verwachten welke, mits er tevoren mee rekening gehouden is, ook het gehele jaar door gebruikt kan worden.

 

Maatwerk of standaard ?

Bij standaard WOFF systemen kunt u kiezen uit een aantal vaste, beproefde ontwerpen en materialen. Uitvoering en kwaliteit zijn hetzelfde als bij maatwerk maar de prijs is beduidend lager.

In geval van een standaard systeem wordt eerst ter plaatse ingemeten. Enkele weken later, als het doek is geproduceerd bij onze zeilmaker, wordt het gehele systeem in een keer gemonteerd, geplaatst, opgespannen en krijgt u van ons een gebruiks- en onderhouds- instructie.

Wilt u maatwerk, dan inventariseren we uw specifieke eisen en bepalen samen met u in een interactieve ontwerp ronde aan de hand van verschillende 3 dimensionale ontwerp voorbeelden het design en de keuze van materialen.

Vervolgens monteren we op locatie de bevestigingspunten en plaatsen we de masten. Na de montage meten we het zeil in. Onze engineers vertalen dit in een zeilplan dat door onze zeilmakers wordt geproduceerd. Tijdens een tweede bezoek wordt de overkapping op locatie opgespannen en krijgt u van ons een gebruiks- en onderhoudsinstructie.

 

Waarom WOFF systems?

Wij willen u gelukkig maken met uw eigen idee. Dat u daar hulp bij nodig heeft begrijpen wij. Het gaat om sfeer, comfort en functie. Het lijkt zo simpel maar dat is het niet. Wij maken het simpel. We gaan met u aan de slag en leiden u met 3D beelden door alle gezichtspunten en afwegingen die nodig zijn om dat gevoel helder te krijgen. Op de achtergrond houden wij de maakbaarheid en de prijs in de gaten. Als u op het puntje van de stoel zit en popelt om het echte resultaat te zien zitten we op het goede spoor. Een ontwerp is pas klaar als dat voor u klaar is. Pas dan gaan we het creatieve omzetten naar de realiteit en komt onze ervaring om de hoek kijken. We weten wat we doen. We maken u gelukkig met uw eigen idee maar laten wel onze stempel achter. Daar zit onze passie, daarom WOFF systems.

Of het nu zomer is of winter, geef uw idee dan handen en voeten. Loop er niet te lang mee rond en laat het vertalen in een 3D beeld. Het is een uitermate boeiend en spannend proces, niet alleen voor u als klant maar ook voor ons als ontwerpers. Een 3D beeld spreekt tot de verbeelding, blijft ook hangen maar heeft ook tijd nodig om te rijpen. Gun u zelf die tijd. Begin op tijd. Maak een afspraak met ons om uw wensen te bespreken en concreet te maken.

 

Klik hier om naar ons contactformulier te gaan of bereik ons telefonisch op het volgende nummer +31 (0)6 3819 4239.